Proč dobrovolně mrznout? Účinky ledové vody na výkonnost


Zranění, únava, bolest svalstva táhnoucí se počas celé sezony, zhoršování výkonnosti, přetrénování. To jsou jevy, se kterými se dnes a denně setkáme ve sportu na všech výkonnostních úrovních. Z toho důvodu se sportovci a jejich realizační týmy snaží najít způsoby, jak se těmto neduhům vyhnout.

A aplikace studené vody dodává naději na lepší zítřky.

 

Ponoření se do ledové vody může být pro někoho noční můrou, pro jiného vítanou regenerační pomůckou. I přes počáteční strach a nedůvěru se po využití studené vody většina lidí cítí lépe. Proč tomu tak je, na jakých fyziologických principech tento jev závisí, a proč se v posledních letech šatny špičkových sportovních klubů plní ledovými káděmi a mrazáky nestačí pobírat sáčky s ledem? To vše se dozvíte v této krátké příručce.

 V příručce naleznete jak soubor pozitvních i těch negativních efektů terapie chladem na sportovní či mentální výkonnost, a také plejádu pozitivních dopadů na naše zdraví. 

Pokud si po pročtení knížky budeš chtít vyzkoušet efekty studené vody na vlastní kůži, přidej se k nám a pojď do toho s námi. Pro více info mrkni na naši otužileckou skupinku zde

Nejlepší na tom celé je to, že je knížka ZDARMA. Stačí vložit níže Váš e-mail a přihlásit se tak k odběru novinek ze světa kondičního tréninku či výživy a knížka Vám ihned přistane v e-mailu.

{{Privy:Embed campaign=660063}}

Novější článek